Näytä taustakuva

Kausi 2018


Kenttien avaus

Pelikausi avataan lauantaina 5.5.2018 klo 14. Tervetuloa pelaamaan!

Maanantain, keskiviikon ja lauantain nelinpelit

PTC järjestää suosittuja nelinpeli-iltoja maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17, ja lauantaisin klo 14. Voit tulla yksinkin, klubi isäntä järjestää sinulle parin ja hyvät pelit. Kentällä on tarjoilua ja jälkipelit pelataan golfkartanon saunassa.
Hinta on jäseniltä 10€, muilta 15€.

Irtovuorot

Tule pelaamaan koska tahansa. Kenttämaksu on 20€/kerta. PTC:n jäseniltä vieraineen 10€/kerta. Maksu suoritetaan ennen kentälle menoa klubirakennuksen seinässä olevaan postilaatikkoon.
Jäsenetuna on tarjolla myös 100€:n perhekortti sekä 50€:n juniorikortti, jotka oikeuttavat vapaisiin peleihin koko kaudeksi.

Haastesarja

Haastesarja kaksinpelin ystäville koko kesän ajan. Seurantalista klubin seinällä.
Haastesarjan maksu 50€ koko kesästä.

Tapahtumat ja kilpailut

Kesän aikana järjestetään kaksi perinteistä "superlauantaita" 14.7 ja 11.8 alkaen jo klo 12.00. Silloin pelataan nelinpeliturnaus tarjoiluineen. Pickalan nelinpelimestaruudesta pelataan 25. elokuuta.

Lasten ja nuorten (7-14v) Tennisliikuntakoulu

PTC ry. järjestää lasten ja nuorten suositun tennisliikuntakoulun 4.-6. kesäkuuta. Kurssi käsittää 12 tuntia tennisopetusta kolmena päivänä, klo 10-14. (välipalatauko, omat eväät mukaan). Kurssilla käydään läpi perustekniikat ja tenniksen säännöt sekä pistelasku, tasoon sopivilla harjoituksilla. Kurssin hinta 140€, perheen toinen lapsi 90€ ja kolmas 50€.

Välineet kurssin puolesta. Opetus Repen Tennis Akatemia / Repe Jokinen.

Ilmoittautumiset/tiedustelut toimisto@pickalatennis.fi tai puh. 0500 441980 tai Repe Jokinen 040 5005036

Seurat, yritykset ja yhteisöt

Järjestä liikuntapäivä tai yrityksen tykypäivä Pickalassa. Liikuntalajeina voi olla vaikkapa tennis, golf, sähly, petanque, uinti, lenkkeily. Pelailun ja ulkoilun jälkeen maistuu jälkipeli Golfkartanon tyylikkäässä saunassa ja maukas ruoka golfravintolassa.

Kokoukseen ja koulutukseenkin on tilaa.

Soita tai meilaa ja pyydä tarjous! toimisto@pickalatennis.fi